2015-05-14 Samfälligheten informerar

Sommarfest 6 juni, container för trädgårdsavfall 26-28 juni m.m.

En container kommer att finnas på plats 26-28 juni, eftersom denna tid är speciellt fördelaktig för häck-klippning. Endast trädgårdsavfall får läggas i containern.

På senare tid har ett onormalt stort antal parkeringstillstånd behövts ersättas av olika anledningar. Vi ber er att observera att parkeringstillstånden är att  betrakta som en värdehandling och därför bör hanteras därefter. Alla hushåll får tillgång till två stycken och vid flytt/överlåtelse ska dessa överlämnas till de nya ägarna. Om ingen bättring sker kommer vi att behöva ta ut en avgift för att ersätta borttappade kort.

Flera medlemmar har haft oönskat besök av råttor i sina trädgårdar och vi uppmanar samtliga hushåll att vara uppmärksamma på problemet. Mer information om vilka åtgärder man kan och bör ta för att undvika råttor och andra skadedjur finns att läsa på http://www.anticimex.com/sv/se/Privat/. 

Slutligen vill vi bjuda in er alla till en sommarfest som kommer att hållas den 6 juni, klockan 17.00. Vi kommer att hålla till på gräsmattan vid lekparken, ta med grillen och något att sitta på så hoppas vi på fint väder. Förhoppningen finns att även kunna genomföra någon form av fotbollsmatch innan det är dags att grilla.

Vänligen,

Styrelsen för Eklanda Parks Samfällighetsförening